Genius Speed Wheel 2
Описание: Genius Speed Wheel 2 представлява цялостна система за реалистично и улеснено управление при високо-скоростни състезания и надпревари. Системата предоставя на водача нужната прецизност, женалия контрол и възможността да бъде господар над автомобила! Genius Speed Wheel 2 се характеризира с:

  • Волан - Воланът е с ослепителен дизайн и придава спортно усещане на всеки седнал зад него. Удобната му дръжка добре прилепва за дланта и предразполага към плавност и умереност на движение, майсторски изпреварвания, шеметни профучавания покрай препятствия и безпроблемно преодоляване на завои. Технологията motion sensing следи за всяко движение на шофьора и е гаранция за превръщането на неговите желания в реалност.
  • Скоби за захващане – За осигуряване на стабилна опора, воланът е снабден с две устойчиви скоби за захващане. Тяхното поведение много наподобява действието на менгеме. Вътрешната страна на скобите е гумирана с цел по-добро закрепване. Скобите могат да се ползват с почти всички повърхности и на плотове, бюра и маси.
  • Два контролни светодиода – Показват състоянието на системата. Единият сигнализира за това дали джойстика е включен, а другият – за това дали е разпознат от компютъра.
  • Шест игрови бутона – Бутоните се намират на самия волан и разширяват неговите възможности. Потребителят има възможност да променя действието на всеки един от тях. Например да манипулира ръчната спирачка, да сменя скоростите, да включва или изключва светлините, да подава звуков сигнал и др.
  • Педали – Наличието на педали увеличава усещането за реалност. Системата разполага с два педала: спирачка и педал за газта. Ергономичния дизайн е предпоставка за усещане на комфорт дори при продължителни и изтощителни надпревари. Педалите са монтирани на специално изработена подложка, подсилена с метал за подобряване на стабилността и устойчивостта. Гумени крачета я фиксират за пода, а релефната и повърхност предотвратява хлъзгане на ходилото.
  • Производител Genius
    Модел Speed Wheel 2
    Код на производителя GNS-SW2GMCNT
    Начин на свързване DB-15 (Game/MIDI)
    Дизайн изработен от черна пластмаса
    Манипулатори волан, педали – 2.бр., програмируеми бутана – 6 бр.
    Размери (на кутията) – ШхВхД 470 мм x 442 мм x 375 мм
    Съдържание волан, педали, компакт диск с драйвери, ръководство на потребителя

    Оценка:
    Genius Speed Wheel 2 е система, която предлага комфорт, удоволствие и реалистично изживяване по време на игра. По-опитните и запалени играчи може би ще бъдат разочаровани от липсата на технологията Force-Feedback, но това не би трябвало да се счита за недостатък, тъй като Genius Speed Wheel 2 е продукт от нисък клас, което се потвърждава от цената му на пазара. Трябва да предупредя начинаещите потребители, че при някои игри (Need for Speed Hot Pursuit 2, Colin McRea Rally 3) е необходима ръчна настройка на джойстика и особено на педалите.


    Genius Speed Wheel 2 беше предоставен за тестване от фирма JAR Computers.
    Върнете се към

    SetCombG.com - портал за новини и ревюта


    Или заповядайте на дискусия в

    SetCombG.com Форуми