Logitech Mouse M-SBF69


       Logitech проектира, изработва и търгува с периферни устройства, които дават възможност на хората ефективно да работят, комуникират и дори да се забавляват в дигиталния свят. Продуктите на компанията обединяват основни технологии и дългогодишни иновации. Компанията е печелила множество награди за дизайн, производителност и ценова ефективност. Logitech е един от лидерите на пазара и до момента разполага с представителства в над 100 държави в целия свят.


       Logitech Mouse M-SBF69 е непретенциозен модел, който е предназначен за удобство и лекота при работа. Мишката е снабдена с два лесни за натискане бутона и плавно движещо се колелце, доста удобно при скролиране. Мощните оптични сензори безпогрешно следват всяко движение на ръката. Работа с мишката не води до умора в китката.

        За по-взискателните си потребители Logitech предлага софтуера MouseWare. Той е предназначен за всевъзможни настройки: промяна на скоростта на движение, времето за натискане на бутон, неговото поведение и много други.



Технически данни:


Дизайн

Мишката е изработена от бяла пластмаса в горната си половина и е матово-черна отдолу. Формата и е елипсовидна. Отгоре мишката е леко издута в средата.

Интерфейс

PS/2

Бутони

два бутона и колелце

Тегло

0,118 кг


Оценка:

       Мишката е изключително удобна, подходяща е както за лява така и за дясна ръка, лесно се управлява, което я прави добър партньор в ежедневната работа пред компютъра.


       Мишката Logitech Mouse M-SBF69 беше предоставена за тестване от фирма JAR Computers.


Върнете се към

SetCombG.com - портал за новини и ревюта


Или заповядайте на дискусия в

SetCombG.com Форуми